Sony DSC-RX100 VI 24-200 mm F2.8 camera
Buitengewone prestaties in een elegante behuizing
Alle functies die u nodig hebt om het moment vast te leggen: groot zoombereik van 24–200 mm, bliksemsnelle autofocus, snel continu fotograferen, verbeterde videomogelijkheden en professionele bedieningselementen, alles in een opmerkelijk compacte behuizing.
Verbluffende hi-res beeldkwaliteit, van groothoek tot telefoto
Alle details van de RX100 VI zijn zorgvuldig gefabriceerd voor een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Slim ontworpen optica bieden ongelooflijke prestaties in een compacte camera. Optische beeldstabilisatie houdt het beeld stabiel, zelfs bij handheld fotograferen aan het telefoto-uiteinde van het zoombereik. En de geavanceerde beeldverwerkingsprocessor zorgt voor een betere beleving van de beeldresolutie met minder ruis.
Groot diafragma
Grote diafragma's over het hele zoombereik maken korte sluitertijden en grote hoeveelheden bokeh mogelijk. Zelfs halverwege het telefotobereik behoudt de camera diafragma's van F4 bij 100 mm en F4.5 bij 200 mm
Optical SteadyShot
Geavanceerde beeldstabilisatie equivalent aan een 4,0 staps snellere sluitertijd
Sony is terecht trots op het beeldstabilisatiesysteem, dat nu nog verder is verbeterd. Het levert een mate van beeldstabilisatie die equivalent is aan een 4,0 staps hogere sluitertijd bij het 200 mm telefoto-uiteinde. Leg hoogwaardige beelden vast, zelfs van veraf en bij weinig licht, met betrouwbare, stabiele handheld opnamen.
Premium, gestapelde CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm
De gestapelde CMOS-sensor (13,2x8,8 mm) zorgt voor een snellere verwerking. De achterverlichting-technologie verhoogt de effectiviteit waarmee licht wordt gevangen en creëert een breed gevoeligheidsbereik (ISO 80-12.800) en minder ruis.
Snelle hybride autofocus voor de snelste AF in zijn klasse: 0,03 s.
De opmerkelijke snelle AF, de snelste in zijn klasse, wordt bereikt door de combinatie van een AF-systeem met brandpuntsvlakfasedetectie (met snelle, uitstekende trackingmogelijkheden) en AF met contrastdetectie (met een hoge nauwkeurigheid).
Realtime eye-autofocus, ideaal voor portretfoto's
De geraffineerde realtime eye-autofocus beschikt over uitstekende trackingprestaties. Dit systeem stelt nauwkeurig scherp op de ogen van uw onderwerp zodat u nog betere portretfoto's kunt maken.
Technische specificaties
Eancode 4548736083318
Merk Sony
Kleur Zwart
 
Voorraad status:
Op voorraad in magazijn
Levertijd:
Binnen 24 uur in huis
€ 1.049,00
Vandaag besteld voor 17.00 uur, morgen in huis
Fysieke showroom aanwezig