Klantenservice

Heeft u vragen over een product of uw bestelling?
Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Foto Video de Vries Appingedam

Solwerderstraat 51/53
9901BB  Appingedam

0596622404
fotodevries@gmail.com

KVK:81584059
IBAN: NL06INGB0004239879
 

 

 


Bestellen

Verkoopt Foto Video de Vries aan Particulieren?

Particulieren kunnen bestellen via onze webshops en/of in de winkel. Voor vragen en advies kunt u met ons contact opnemen via
0596622404 of fotodevries@gmail.com


Verkoopt Foto Video de Vries aan Bedrijven?

Bij Foto Video de Vries bent u als ondernemer ook aan het juiste adres en ontvangt u advies en ondersteuning. Bestel online of kom langs in onze winkel.


Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?

Bij iedere aankoop ontvangt u een factuur bij uw bestelbevstiging. Bestelhistorie vindt u ook in uw eigen klantaccount.


Kan ik ook mijn bestelling ophalen?

U kunt uw bestelling afhalen in onze winkel. Wilt u een bestelling afhalen? In het bestelproces kunt u de verzendoptie 'Afhalen in de winkel' kiezen. Neem even contact op met ons een afhaalafspraak in te plannen.


Zijn de prijzen inclusief BTW?

De prijzen op onze website zijn inclusief BTW.


Betalen

Kan ik achteraf betalen?

Bij Foto Video de Vries kunt u online via iDeal, MisterCash Bancontact en overboeking betalen. Als u wilt afhalen in de winkel kunt u uw bestelling ook contant of via de pin betalen. Helaas bieden wij niet de mogelijkheid om uw bestelling achteraf te betalen. U dient uw betaling te voldoen voordat er geleverd wordt.


Kan ik met iDEAL betalen?

Bij Foto Video de Vries kunt u uw bestelling eenvoudig betalen via iDeal. Selecteer in het bestelproces de betaalwijze iDeal, kies vervolgens uw bank om de bestelling succesvol af te ronden.


Kan ik met MisterCash betalen?

Onze Belgische klanten kunnen de bestelling ook via de betaalwijze MisterCash voldoen. Selecteer in het bestelproces de betaalwijze MisterCash om de bestelling succesvol af te ronden.


Kan ik met creditcard betalen?

Bij Foto Video de Vries kunt u uw bestelling eenvoudig betalen via creditcard. Selecteer in het bestelproces de betaalwijze Creditcard om de bestelling succesvol af te ronden. Vanwege de extra kosten die door creditcardmaatschappijen in rekening worden gebracht, zijn wij genoodzaakt voor betalingen met een creditcard een toeslag van 2% in rekening te brengen.


Kan ik via overboeking betalen?

Bij Foto Video de Vries kunt u uw bestelling via overboeking betalen. Neem hiervoor contact op met 0596622404 of fotodevries@gmail.com


Kan ik bij de chauffeur betalen?

Wij ondersteunen geen betalingen via de chauffeur. Momenteel kunt u uw bestelling voldoen via iDeal, MisterCash of via overboeking.


Problemen met betalen?

Heeft u zojuist een bestelling proberen te betalen via iDEAL, maar krijgt u een foutmelding? Op www.ideal-status.nl vindt u actuele informatie over iDEAL storingen.

Is er geen storing en lukt het betalen via iDEAL niet? Neem dan even contact met ons op via 0596622404, fotodevries@gmail.com of selecteer een andere betaalwijze.


Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen die geplaatst zijn voor 23.59 uur op werkdagen, worden nog dezelfde dag verzonden.(Mits op voorraad) Bestellingen die op vrijdag geplaatst worden, zullen maandag geleverd worden.

Bij ieder product kunt u de actuele voorraad en verwachte levertijd inzien.


Ik ben niet thuis tijdens levering, wat nu?

Wanneer u tijdens het moment van bezorging niet aanwezig bent, ontvangt u een niet thuis bericht van de DHL chauffeur. Op het ‘Niet thuis bericht’ staan instructies


Bezorger komt opnieuw langs

Heeft u een ‘Niet thuis bericht’ ontvang waarop staat vermeld dat de bezorger op een ander tijdstip langskomt? Ga dan naar https://www.dhlparcel.nl/nl voor meer informatie.


Pakket is af te halen bij een DHL afhaalpunt

DHL heeft uw pakket afgeleverd bij een DHL afhaalpunt bij u in de buurt. Uw pakket blijft twee weken op de DHL-locatie en wordt daarna geretourneerd naar de afzender.

Bekijk de dichtstbijzijnde afhaalpunten via https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints


Kan ik ook mijn bestelling ophalen?

U kunt uw bestelling afhalen in onze winkel of via een van de PostNL afhaalpunten. Wij adviseren u om voor uw komst telefonisch contact met ons op te nemen. Dit om teleurstelling te voorkomen wanneer het bestelde artikel nog niet bij ons geleverd is.


Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen boven de € 100,00 betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten. Voor bestellingen onder € 100,00 hanteren wij de volgende verzendkosten. Voor verzendingen naar Belgie hanteren wij de volgende verzendkosten.

Verzendkosten Nederland
Bestelling onder € 100,00 euro - € 9,-
Bestelling boven € 100,00 – Gratis levering
Verzendkosten België
Bestelling onder € 100,00 euro - € 9,-
Bestelling boven € 100,00 – Gratis levering

Retour & garantie

Bent u niet tevreden met uw aankoop of is het bestelde product toch net niet wat u zocht? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden van opgave retourneren.

Herroepingsrecht

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren (wet kopen op afstand). U heeft na het annuleren van uw bestelling 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd. Foto Video de Vries zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Let op: is het product speciaal voor u op maat gemaakt? Dan kan er geen beroep worden gedaan op dit herroepingsrecht. Lees hierover meer in onze Algemene voorwaarden

Om uw bestelling te retourneren, volg de onderstaande stappen;

 1. Download het modelformulier herroepingsrecht en vul deze in
 2. Verstuur het modelformulier herroepingsrecht naar fotodevries@gmail.com
 3. U ontvangt van Foto Video de Vries een bevestiging van uw retourzending
 4. Druk het herroepingsrecht af en plaats deze in de doos van het artikel
 5. Retourneren van uw bestelling

Retouradres:
Foto Video de Vries

Solwerderstraat 51/53

9901BB Appingedam

Retourneren per post

U kunt kleine pakketten via de post naar ons terugsturen. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Retourneren of ruilen in de winkel

U kunt uw bestelling ook terugbrengen of omruilen in onze winkel in Appingedam. Foto Video de Vries zal vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw bankrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.


Garantie

Op alle artikelen die u via deze webshop besteld heeft u fabrieksgarantie. Indien er sprake is van een defect dat valt onder de garantiebepaling, dan handelen wij de reparatie geheel kosteloos af. (indien het artikel bij Foto Video de Vries is aangeschaft en er geen sprake is van val-,stoot,waterschade). In geval van schade van buitenaf zoals water/zand/val/stoot- en/ of knel schade of buiten de garantietermijn bedragen de minimale onderzoekskosten 75 euro.
Om aanspraak te maken op garantie moet je kunnen bewijzen dat je het product bij ons heeft aangeschaft en wanneer. Het makkelijkste doe je dit door een kopie van de aankoopbon mee te nemen of mee te sturen.

Reparatie verzoek

Is uw camera, lens of ander artikel defect of werkt het niet niet naar behoren? Kom dan langs in onze winkel en neem uw aankoopbon en garantiekaart mee voor een vlotte afhandeling. Wij zullen uw apparatuur inspecteren en versturen naar de betreffende leverancier. Wilt u het defecte product per post naar ons versturen? Volg dan onderstaande stappen voor een correcte en vlugge afhandeling.

Om uw bestelling te retourneren, volg de onderstaande stappen;

 1. Download het reparatiefomulier en vul deze compleet in
 2. Voeg een kopie van uw aankoopbon & garantiekaart toe
 3. Verstuur een kopie van het reparatiefomulier naar fotodevries@gmail.com
 4. Maak uw product en het reparatieformulier gereed voor verzending en stuur enkel het defecte artikel op. (Geheugenkaarten, lensdoppen en andere accessoires verwijderen)
 5. Verstuur het artikel aangetekend op naar:
  Foto Video de Vries
  Solwerderstraat 51/53
  9901BB Appingedam
 6. U ontvangt van Foto Video de Vries een bevestiging als uw artikel is ontvangen